Jocul Picturii – exprimare spontană pentru mari și mici

Articol de pe Livada cu Jucarii

Căutăm mereu noi și noi activități pentru copiii noștri, din care să învețe cât mai multe lucruri interesante, să-i ajute să obțină performanțe cât mai bune la școală, să le completeze cunoștințele și să le îmbunătățească aptitudinile. Dar dacă am alege o activitate care să-i relaxeze, să le ofere posibilitatea de a-și exprima individualitatea, să nu existe niciun fel de presiune, nicio competiție, nicio formă de evaluare? Pentru cei care își doresc așa ceva pentru copiii lor și, de ce nu, și pentru ei, există…Painting Room București.

Este un concept gândit de Arno Stern acum mai bine de 65 de ani și ajuns acum și în România. […]

Conceptul său a rezistat în timp și jocul picturii îi cucerește astăzi pe copiii din întreaga Europă. Painting Room București este inspirat de Closlieu, locul creat de Arno Stern, adică un spațiu ferit de presiune, competiție și prejudecăți. Copii, adulți sau familii, toți sunt invitați în această încăpere cu pereții acoperiți de hârtie, de care oricine se poate bucura participand în jocul picturii, activitatea din cadrul Painting Room. Nu este nevoie să aduceți nimic cu voi. Painting Room pune la dispoziție toate ustensilele și materialele necesare, cu condiția să le împărțiți cu ceilalți. Copiii sunt fascinați de faptul că nu există reguli, pot picta orice le trece prin cap, nu primesc note, calificative, nimeni și nimic nu le poate constrânge creativitatea și spontaneitatea. Lucrările rămân în acest loc, ca o minunată mărturie a celor care și-au petrecut aici un timp frumos din viață.

Continuarea pe https://www.livadacujucarii.ro/blog/Painting-Room-un-loc-pentru-mari-si-mici-de-exprimare-spontana-prin-Jocul-Picturii/

 


Descoperiti mai multe despre Arno Stern si Jocul Picturii in Atelierul Painting Room Bucuresti (contact)!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *