togetherness
,

#togetherness – cel mai mare tablou colectiv din România

Update 4: Cel mai mare tablou colectiv din lume vine pe 20 Septembrie la Gradina Acuarela

Va asteptam Vineri, 20 Septembrie, incepand cu ora 19:00 sa vedeti “Cel mai mare tablou colectiv din lume” si sa pictati alaturi de prieteni si colegi un tablou colectiv urias! Locatie: Gradina Acuarela, str, Polona 40 https://acuarelabistro.ro/portfolio/gradinacuarela

Update 3: La cererea publicului, am extins expoziția până Luni 19 August.

Update 2: în Grădina J’ai Bistrot, pe 7 August, începând cu ora 19:00, va avea loc Vernisajul #togetherness unde va putea fi văzut cel mai mare tablou colectiv din România

Update 1: Proiectul s-a finalizat cu succes în România și va continua călătoria internațională cu misiunea de a deveni cel mai mare tablou colectiv din lume.

Călătoria europeană

Proiectul #togetherness a început în Iunie 2019 în Basel, Elveția cu 42 participanți de vârste și naționalități diverse. După o săptămână plină de culoare și entuziasm, pictura a fost declarată: the largest collective painting in SWITZERLAND.

Togetherness Switzerland

Togetherness Elveția

Pentru a continua călătoria europeană și pentru a asigura continuitatea picturii, ultimele 3 planșe au fost trimise la următorul atelier de tip #closlieuPainting Room București. Aici, la inceputul lunii Iulie 2019, acestea au devenit planșele de start ale proiectului local: cel mai mare tablou colectiv din ROMANIA la care au participat 39 persoane.

Togetherness România

Togetherness România

După această oprire, proiectul va continua peste mări și țări, cu misiunea de a deveni cel mai mare tablou colectiv din LUME. Urmărește-ne pe Facebook pentru noutăți:  https://www.facebook.com/PaintingRoomBucuresti

Team event-uri,  team-building-uri sau ieșiri cu clasa – #minitogetherness

Vino cu șefa, cu echipa, cu gașca sau cu clasa la un #minitogetherness adaptat la dimensiunea echipei / clasei tale! Dă-ne un mesaj la contact@painting-room.ro pentru detalii.

 Este distractiv, plin de culoare și cel mai important este impresionant! – participant #minitogetherness

Galerie foto:

Togetherness - Day1 overview

Togetherness – Day1 overview

Togetherness - Day4 overview

Togetherness – Day4 overview


Misiunea Painting Room București

Să le oferim copiilor noștri o lume în care să se joace și să creeze mai mult, o lume în care să nu fie judecați și îngrădiți, o lume adaptată la un viitor incert în care puterea lor creatoare va face diferența.

Incepând din 2018, Painting Room București, alături de peste 180 de ateliere Closlieu din întreaga lume, promovează prin Jocul Picturii mai multă autonomie, spontaneitate și entuziasm pentru toți copiii, de la 3 la 99 de ani.

Jocul Picturii

Jocul Picturii – masa de culori

Jocul Picturii – Servantul care nu îndrumă si nu corectează

Painting Room Basel – după sesiunea de Jocul Picturii

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *